Info over verhuur

Bezoek onze nieuwe website:

https://www.vespaverhuurvlaamseardennen.be/

Enkel spelregels voor een vlot verloop

Wij werken enkel met echte Vespa's en dat is best wel duur speelgoed. Maar uiteraard zijn we heel blij dat we onze hobby met jou kunnen delen. Gezien goede afspraken goede vrienden maken hierbij enkele belangrijke aandachtspunten:

*De Vespa's zijn RB en BA verzekerd, dit betekent schade aan derden maar niet aan de Vespa zelf. Indien er schade is en deze loopt op boven het waarborg bedrag wordt dit gefactureerd aan de boeker van de activiteit.

*De waarborg van €250 wordt bij voorkeur cash voorzien, op die manier kan u dit onmiddellijk na de rit terug krijgen indien er geen schade is aan de voertuigen.

*Omdat een Vespa een gemotoriseerd voertuig is vergt het toch wat vaardigheid om ermee op weg te gaan. We vragen dan ook een minimumleeftijd van 25 jaar om als bestuurder op pad te gaan.

*Voor je vertrekt zal je de kans krijgen om eventuele schades aan de Vespa op te merken. Uiteraard somden wij die voor jou ook al op zodat er na de rit geen discussie kan zijn.

*Bij annulatie rekenen we een administratieve kost van €25 exclusief BTW. Uiteraard kan de boeking bij slecht weer worden verplaatst naar een latere datum.

 

 

De ideale teambuilding of vrijgezellenactiviteit!

Het ideale geschenk? Een cadeaubon van Giulio's Barn!

Koop bij Giulio's Barn een cadeaubon voor een halve dag, dag of weekend Vespahuur en scoor bij je vrienden of geliefde!!!

Vespa's op locatie

Wens je zelf je vertrekpunt vast te leggen? Contacteer ons voor een offerte op maat en wij komen de Vespa's leveren op een tijdstip naar keuze.