Vespa GTS125 SuperSport

Een Vespa van bij Giulio's Barn: speel zeker!

Benvenuto da Giulio’s Barn.

De enige zaak voor en door de gepassioneerde Vespa en Italia lover in Oost Vlaanderen. Bij ons kan je beroep doen op rij ervaring eerder dan op verkoopspraatjes. Wij kennen de Vespa van de jaren 50 tot de hedendaagse van binnen en buiten. Bovendien kan u bij ons met bijna elk type een testrit maken.

Bij ons heb je steeds een ruime voorraad nieuwe en tweedehands Vespa's leverbaar uit stock! Bovendien wordt elke nieuwe Vespa geleverd met minimum 2 jaar garantie, elke tweedehands Vespa met minimaal 1 jaar garantie.

Ga voor de echte Italiaanse sfeer en kom genieten van een koffie gezet door een gediplomeerde Barista in onze gezellige showroom! 

Giulio's Ardennenweekend 2018

Waarom kopen bij Giulio's Barn?

• Giulio zelf is reeds meer dan 10 jaar privé bezig met Vespa’s.

• Giulio zelf legde reeds meerdere malen het traject België-Italië af op een Vespa.

• Giulio zelf legt per jaar gemiddeld 20000 km af per Vespa en dat reeds jaren aan een stuk. Welke Vespa verkoper rijdt zelf nog op regelmatige basis met een Vespa? Stel de vraag maar eens…!

• Bij Giulio’s Barn maken we nog tijd voor onze klant in de brede zin van het woord.

• Bij Giulio’s Barn krijg je de kans om alvorens een Vespa aan te kopen een testrit te maken. We verkopen liever niet dan een Vespa na een maand terug te koop te zien staan om wille van “niet mijn ding”.

• Bij ons is garantie nog écht garantie. Wij verstoppen ons niet achter beperkingen opgelegd door de fabrikant. Onze klanten betalen voor een premium product en krijgen dan ook een premium service!

Giulio's Roadtrip 2018

Enkele argumenten weerlegd...

• Jullie zijn geen officiële dealer: ja, dat klopt. En daar zijn we trots op!

• Ja maar, wat met mijn garantie? Wij garanderen je de volle twee jaar garantie. Bij de officiële dealer moet je wachten op interventie van Piaggio Benelux, wat lang kan duren. Wij herstellen onmiddellijk zonder discussie. Verschil: de dag erna op baan versus twee weken later terug op de baan.

• Ja maar, jullie geven niet zoveel korting als een andere dealer. Dit klopt zeker niet. Wij hanteren gelijkaardige voorwaarden als alle anderen. Bovendien al eens gerekend wat de verplaatsing naar een dealer op >30km afstand je kost? Om nog maar te zwijgen van de winst die ze nadien recupereren via:

o Afleveringskosten

o Kleine onderhoudjes die meer dan €100 kosten

o Onnodige onderdelen en herstellingen aanrekenen

• Ja maar, jullie accessoires zullen ook wel meer kosten. Ook dit klopt niet. Wij zijn officieel SIP dealer en hebben betere voorwaarden op de accessoires dan een officiële dealer rechtstreeks krijgt. Raar maar waar… Reken zelf maar en trek uw conclusies!

Giulio's Giro Della Notte - zomer 2018