Corona crisis: tijd voor een extReme make over.

We hebben de verplichte sluiting gebruikt om onze organisatie een boost te geven. We gooiden definitief de deur achter ons dicht in de oude loods in Scheldewindeke. In de nieuwe loods op 200 meter van onze shop maakten we ruimte voor een uitgebreidere restauratie werkplaats met maar liefst 50m² extra atelier ruimte. Onze trailers, verhuurscooters en wagen kregen er hun vaste stekje alsook de projecten die in wacht staan voor klanten. Alles samen goed voor 250m² extra Giulio’s Barn.

Door de extra ruimte in onze loods konden we de winkel uitbreiden met een afzonderlijk kledij gedeelte. Op deze manier kunnen we nog meer leuke shirts en accessoires aanbieden en uiteraard ook extra producten van Tucano Urbano in huis halen. De oorspronkelijke showroom kreeg dan weer meer ruimte om nieuwe en tweedehands scooters in de picture te plaatsen.

In de oorspronkelijke workshop blijft er uiteraard wel nog ruimte voor het monteren van accessoires en onderhoudswerkzaamheden. De grote projecten verhuizen echter naar de extra ruimte in de loods.