Giulio's Barn door de ogen van een klant...

In mei 2020 kwam ik in  contact via vrienden metJuul Lobbestael🛵 ( van Giulio’s Barn voor de aankoop van een Vespa of Lambretta.  De eerste gesprekken bevielen me onmiddellijk door de liefde en passie dat Juul erover sprak en ook zijn 100% eerlijkheid siert de naam van zijn zaak 👌. 

Hij luisterde naar mij en bekeek samen met mij welke scooter het beste aansloot bij mijn behoeften en budget. Tijdens de corona periode hebben we enkele  keren ge-bericht en gebeld omdat het wat moeilijk was om de verplaatsing te maken en half mei besloot ik een Lambretta te kopen.

 Ik was als een klein kind als ik er om kon  gaan, van ontvangst was ik zeker dat ik bij Juul mega goed zat maar dan bij het binnen komen werd het nogmaals duidelijk hoe hij met hart en ziel ervoor staat. De Lambretta gepresenteerd op de rode loper met daarbij nog een lekkere fles rose wijn ervoor, woooow. Supêrblij met de nieuwe aankoop en alle services erop en eraan en  ik voelde en wist als ik buiten reed dat ik er een kameraad zou bij hebben de komende jaren. 

Naarmate de kilometers vlogen moest ik al rap een eerste onderhoud inplannen, een afspraak maken bleek heel simpel. Een telefoontje naar zijn lieve secretaresse Karolien en de afspraak stond genoteerd, het onderhoud wordt gedaan door Maxim of Nick waar je ook steeds bij terecht kan met vragen. 

Bij het wachten op je Vespa of Lambretta wordt je een heerlijke koffie☕ aangeboden en kan je rustig plaats nemen in de zithoek met bijhorende accessoires rondom je 👍. Ook na dit alles kan je steeds terecht voor een leuke avond rit op woensdagavond om 19u die  eveneens begeleid is door Giulio. 

Mijn eerste deelname vergeet ik niet, wat een mooie rit met super mooie uitzichten erbij en een leuke tussenstop waar je wat kan bijpraten. Wat een heerlijke avonden zijn dit, super gewoon 👌👍Meer info zie website Giulio’s Barn! Ook aan de dagrit in de Ardennen nam ik reeds deel. En ik moet zeggen, ook dit is geweldig georganiseerd. 

Ik wil met dit verslagje gewoon duidelijk maken dat er meer is dan enkel verkoop en onderhoud van Vespa en Lambretta bij Giulio’s Barn! Het is een belevenis!

Bij Giulio’s Barn zit je goed en er staat een topteam klaar voor al je vragen, met natuurlijk Giulio aan het roer van deze prachtige zaak  🛵👌😍.

Hopelijk tot op de volgende Giro!

Koekie

(Christophe)