NIU

NIU UQi-series

De lichtste elektrische scooter binnen ons gamma. Deze lichte tweewieler biedt je een ideale ecologische variant voor de lichte traditionele bromfiets. Een laadbeurt duurt ongeveer 3,5 uur en staat garant voor een autonomie van 30 à 40 kilometer

Eigenschappen:

Batterij: Panasonic – 5,2 kg
Laadtijd: 3,5 uur
Capaciteit: 21Ah
Voltage: 48 V
Range: 30 à 40 km

Vanaf €1799

NIU MQi-series

Een kleine traditionele scooter met een niet traditionele maar eigentijdse, groene elektrische aandrijving. Betrouwbaar en sterk! Goed voor een autonomie van 60 tot 80 kilometer.

Batterij: Panasonic

Capaciteit: afhankelijk van model 26Ah tot 32 Ah

Voltage: 48 V

Range: 60 à 80 km

Vanaf €2599

NIU NQi-series

Dé ruime en comfortabele e-scooter met een grote capaciteit. Deze vlotte tweewieler brengt je overal naartoe met een geweldige acceleratie en actieradius. Onder het zadel kan je bovendien wat bagage kwijt voor wanneer je op je bestemming aankomt.

Batterij: Panasonic
Laadtijd: 7 uur
Capaciteit: 29 Ah
Range: 80 km

Vanaf €2899

Niu NQiGT-series

De snelste, vlotste en technisch meest hoogstaande scooter uit het gamma. Deze alleskunner brengt je overal heen en dankzij zijn grote actie radius … ook terug. Hij heeft twee sterke panasonic batterijen en met zijn cruise control en topsnelheid van 70km per uur cruise je met alle gemak naar je werk over een langere afstand. Net als alle andere NIU scooters kan je alles netjes bijhouden in de meegeleverde smartphone app.

Batterij: 2 x Panasonic
Laadtijd: 3,5 uur
Capaciteit: 35 Ah
Range: max 170 km

Vanaf €4499