Tweedehands

We hebben regelmatig mooie tweedehands Vespa’s, Lambretta’s en elektrische scooters in huis. Ze krijgen allemaal een compleet nazicht en een onderhoud voor verkoop. Kom je hem oppikken of krijg je hem liever thuis geleverd? Alles kan. Ook een jaar garantie op elke tweedehands tweewieler. Con piacere!

Vespa gts300hpe classica nieuw!! - gratis accessoires

Klassevolle Vespa GTS300HPE classica in de mooie blue energia kleur. Dit betreft een model dat onmiddellijk leverbaar is uit stock. De Vespa wordt als extraatje voorzien van een bagagedrager achteraan en een originele Vespa Flyscreen vooraan.

Foto’s van het specifieke voertuig binnenkort beschikbaar!

Catalogusprijs: €5529

Actieprijs inclusief accessoires: €5253

Inclusief twee jaar garantie.

Vespa gts300hpe super nero nieuw!! - gratis accessoires

Klassevolle Vespa GTS300HPE Super in de mooie zwarte kleur. Dit betreft een model dat onmiddellijk leverbaar is uit stock. De Vespa wordt als extraatje voorzien van een bagagedrager achteraan en een originele Vespa Flyscreen vooraan.

Foto’s van het specifieke voertuig binnenkort beschikbaar!

Catalogusprijs: €5729

Actieprijs inclusief accessoires: €5529

Inclusief twee jaar garantie.

Vespa PX125 °2012 - 9500km - IN OPTIE

Super mooie Vespa PX125 van bouwjaar 2012. Deze Vespa is steeds door een liefhebber onderhouden en is dan ook nog in zeer mooie staat. De catalysator is reeds verwijderd zodat de motor iets krachtiger overkomt. Voor aflevering krijgt de Vespa nog een volledig nazicht inclusief onderhoud. Goed dus voor nog veel rijplezier deze en komende zomers!

Foto’s van het specifieke voertuig binnenkort beschikbaar!

€3000,00

Inclusief één jaar garantie.

Vespa primavera 50cc b-klasse (nieuw voertuig)

Prachtige Vespa Primavera 50cc B-klasse aan zacht prijsje in de klassevolle Nero Vulcano kleur. Dit betreft een nieuw voertuig dus met de bekende voorwaarden: twee jaar fabrieksgarantie en afgeleverd volgens de bekende Giulio’s Barn standaarden. Deze scooter kan voorzien worden van originele Vespa accessoires naar keuze!

Catalogusprijs: €3599

Deze scooter: €3300

LaMBRETTA LI150SPECIAL 1965

Zeer mooie gerestaureerde Lambretta van 1965 in goed rijdende staat. De Lambretta werd een aantal jaren terug mooi gerestaureerd. Ook het motortje werd volledig onder handen genomen.
De scooter is zeer mooi en rijdt zeer aangenaam. Service na verkoop bij ons in de shop!

€4200,00

LaMBRETTA V125SPECIAL

Zo goed als nieuwe Lambretta V125Special. De scooter heeft slechts 350km gelopen en is niet van nieuw te onderscheiden. De scooter is nieuw geleverd door ons in december 2019. Helaas valt deze te zwaar uit voor de eigenares.

€2850,00 (nieuwprijs €3499,00)

LaMBRETTA 50 SPECIAL 1970

Supercoole Lambretta 50 special uit de 70s. De Lambretta rijdt en schakelt goed en is een echte eye catcher. Overall is de carrosserie in redelijke staat gezien zijn leeftijd! Service na verkoop kan bij ons in de shop!

€1850,00

lambretta V125 Special Flex bianco - VENDUTO

De classy Lambretta is terug als nooit tevoren en gaat in onze showroom hand in hand met de nog meer bekende Vespa. Wat rijgedrag betreft dient de Lambretta echter zeker niet terug te deinzen voor zijn concullega…

Bovenstaande Lambretta is een gloednieuw toonzaalmodel en moet plaats ruimen voor een ander kleurtje. Deze scooters rijden zeer vlot en kunnen zowel voor woon-werkverkeer als voor plezierritjes meer dan hun mannetje staan.

Normale prijs voertuig inclusief accessoires: €3399

Nu: €2900

Lambretta 50cc 2020

Gloednieuwe rode Lambretta 50cc scooter.

Lambretta is al sinds de jaren 60 de natuurlijke vijand van de Vespa en moet er dan ook kwalitatief niet voor onder doen. Met zijn modern design en vlotte motor verrast hij elke voorbijganger.

Kom bij ons langs en ontdek de nieuwe modellen!
Catalogusprijs: €2899

Nu: €2500