Onze modellen

VESPA

Bij Giulio’s Barn kennen we de Vespa van de jaren 50 tot de hedendaagse modellen van binnen en van buiten. Bovendien kan je met bijna elk type een testrit komen maken. We hebben een ruime voorraad leverbaar uit stock. Op elke nieuwe Vespa krijg je minimum 2 jaar garantie.

LAMBRETTA

Lambretta is al sinds de jaren 60 de directe concurrent van de Vespa en moet er kwalitatief niet voor onder doen. Met zijn modern design en zeer vlotte motor verrast hij elke voorbijganger. Vespa of Lambretta? Het is een kwestie van smaak. Kom eens langs voor een testrit, ontdek de nieuwe modellen en overtuig jezelf

NIU – Elektrische scooter

Afhankelijk van het model zijn de elektrischje scooters van NIU ideaal om mee te nemen op de camper of voor woon werkverkeer binnen de sterk opkomende LEZ zones. Ze zijn uitgerust met een kwalitatieve Bosch motor en Panasonic batterijen. Met een handige app kan je de scooter volledig monitoren en naar je hand zetten.

TWEEDEHANDS & DEMO SCOOTERS

Je vindt bij ons het hele jaar door een ruim aanbod aan tweedehands tweewielers. We selecteren ze persoonlijk, kijken ze na van A tot Z, vervangen stukken en knappen op waar nodig, zodat jij zorgeloos de baan op kan voor uren rijplezier. Mét een volledig onderhoud en een jaar garantie op zak!